visit_ps_matmakarna.jpg

Besök

This is the page description.

 

—  BESÖK OSS  —

U

Kontakt/Bordsbokning
016 - 551 32 98
info@psmatmakarna.se

Adress
Eskilsgatan 1
633 56 Eskilstuna

Öppettider
Tis–Tor  11.30 - 22
Fredag 11.30 – 24
Lördag  17 - 24
Söndag STÄNGT
Måndag STÄNGT

AW
Tisdagar 15-22

Ons -Fre 15-19

 

Vill ni boka ett sällskap eller göra ett arrangemang går det bra även under de tider restaurangen är stängd.
Vi tar emot stora som små sällskap, våra matsalar rymmer tillsammans 50 matgäster. 
Under detta år har vi haft både födelsedagsfester, begravningskaffe/ luncher och middagar, studentfester, Avtackningsmiddagar, välgörenhetsmiddagar mm.
För mera info kontakta oss via mail: info@psmatmakarna.se
eller ring: 016 551 32 98

buffe.jpg

 

P&S matmakarna kommer att leva två liv.
En Höst-Vintersäsong samt en Vår-Sommarsäsong, allt för att bli så optimala som möjligt. Under vår/sommarsäsongen har vi en fantastisk uteservering med ca 80 platser med vacker utsikt över Eskilstuna ån med luncher under sommarsäsongen.
Uteserveringen finns tillgänglig från 1maj - 30 sep. Vi håller tummarna att 2017 kommer att ge oss en lång skön sommar och en härlig utesäsong!

Under den kalla årstidsperioden har vi öppet Tisdagar-Lördagar. Lunchöppet Tisdag- Fredag 11.30-14.00. Koppla av med skön fika på eftermiddagen med vårt goda Ekologiska Midnight grownkaffe eller varför inte en härlig espresso eller cappuccino. Värm din själ med ljuvlig varm Choklad o vispgrädde! Vår bar är också öppen om du vill ha ett glas vin, en öl eller varför inte något ur vårt alkoholfria sortiment. Det viktiga för oss är att Du trivs och kan erbjudas det Du vill ha. 

Måndag – Fredag 15.00-18.00 kör vi "Vardagslyx"
Vår variant av After Work och du får då traditionellt goda priser ur vårt barsortiment. Vi serverar också tilltugg för en billig penning. Våra tilltugg serveras dig på eget fat och vi använder oss inte av buffémetoden, då vi vill vara lite mer personliga.